1 opinião sobre Es Clot de Sa Cera

Posta sol inesquecível

Posta de sol inolvidable

Aquest és d'aquells llocs que te'ls trobes sense més, sense anar-hi expressament i et sorprèn tan agradablement que et fa tornar l'endemà. Si voleu gaudir d'una posta de sol tranquila i romàntica, o estar simplement ben acompanyats o fins i tot sols, no dubteu a anar a aquest punt entre les cales Blanca i Santandría (més aprop d'aquesta), a la vegada molt aprop de Ciutadella. No us arrepentireu. Espai gran i amb molta roca a on poder assentar-se. Este es uno de aquellos sitios que te los encuentras de repente, sin irlos a buscar y te sorprende tan agradablemente que te hará volver al día siguiente. Si queréis disfrutar de una puesta de sol romántica y tranquila, o simplemente estar bien acompañados o hasta solos, no dudéis en ir a este punto entre las calas Blanca y Santandría (más bien cerca de esta última) y seguro que no os defraudará. Cerca de Ciutadella. Zona ancha y con mucha roca donde poder acomodarse.
Aquest ES d'aquells llocs que te'ls mês trobes sentido, sentido expressament anar-oi i et surpreendente como agradablement que fa et l'endemà turno. Se voleu Gaudir d'um post i Romàntica sol silencioso, ou seja simplement ben barbatanas i acompanyats ou sóis pequeno, não aquest dubteu a Anar um punt entre eles i Santandría Branco limes (aProp d'aquesta mês), a muda vegada aProp Ciutadella. No arrepentireu nós. Espai i amb molta grande rocha no poder assentar-se. Este é um daqueles lugares que de repente você encontrá-los sem olhar e você trocá-los tão agradavelmente surpreso que você vai voltar no dia seguinte. Se você quiser desfrutar de um pôr do sol romântico e tranquilo, ou apenas ser boa companhia ou até mesmo sozinho, não hesite em ir a este ponto entre Cala Blanca e Santandría (provavelmente mais perto do último) e, certamente, não irá decepcionar. Perto de Ciutadella. Ampla área com muitas pedras, onde você pode acomodar.
A 206,9 m em Cala Blanca
A 660,3 m em Ciutadella de Menorca