Bryan Lim
Capitola praia
Capitola Beach
Capitola Beach is located in Santa Cruz County, California. It has got a fisherman's wharf and a sandy beach that has become popular with tourists. A bit further up north there's a popular surf spot for for surfers of all levels. During my time there, I enjoyed watching a surfing class being conducted. It certainly looks so fun and interesting. The beach is absolutely a good place to chill out. I would recommend to put this on your checklist if you are doing a Pacific Coast Highway road trip.
Capitola Beach está localizado em Santa Cruz County, Califórnia. Tem um cais de pescadores e uma praia de areia que se tornou popular entre os turistas. Um pouco mais ao norte há um surf spot popular para para surfistas de todos os níveis. Durante o meu tempo lá, eu gostava de assistir uma aula de surf que está sendo conduzida. Certamente parece tão divertido e interessante. A praia é absolutamente um bom lugar para relaxar. Eu recomendaria para colocar isso na sua lista se você estiver fazendo uma viagem de estrada Pacific Coast Highway.